Marketing voor Makelaars

Het doel van Marketing voor Makelaars is makelaars helpen met het opzetten van een off-en online marketing strategie die voldoet aan de huidige eis van de consument. De strategieën die wij aanreiken zijn volledig meetbaar waardoor je als makelaar het maximale uit je marketing budget haalt.

Wil jij als makelaar weten of je strategieën juist zijn en waar je ze nog zou kunnen verbeteren? Ga dan naar onze website en download het gratis e-book of vraag een gratis marketing en website scan aan.

marketingvoormakelaars.nl

De Scherpe Pen

Onafhankelijk blog over de makelaardij en makelaars. De Scherpe Pen verschaft inzicht op de werkwijze van de makelaardij, zodat iedereen actief in de branche er lering uit kan trekken ten gunste van hun eigen bedrijf en de branche in het algemeen.

descherpepen.nl

Questware

QuestWare is een marketingtool voor de makelaar, waarbij naast een stimulering voor de aankoop dienstverlening op een vernieuwende en transparante manier met verkopers wordt gecommuniceerd. Daarnaast biedt QuestWare de mogelijkheid bij elk type dienstverlening de klanttevredenheid te meten.

questware.nl

Niveau

Training en Begeleiding voor Realworks. Heeft u de behoefte om meer uit uw Realworkssysteem te halen. Gebruik onze ervaring en behaal voordeel op commercie en in efficiëntie.

niveau.nl

Houseview

Houseview helpt makelaars met het aanpassen van hun businessmodel en marketingstrategie. Houseview levert een full-service concept voor mediaproducten.

Villa Madelief

Villa Madelief schrijft teksten Voor MakelMail over interieur en styling van woningen. Villa Madelief verkoopt daarnaast interieurproducten voor de woonkamer, keuken en badkamer.

villamadelief.nl

Motivo

Motivo. Internetbureau uit ZwolleMotivo is de technische partner van de webapplicatie MakelMail. Motivo is een internetbureau uit Zwolle en ontwikkelt websites, webshops, webapplicaties en intranetten.