“Er is te weinig tijd om iedereen te bellen en contact te houden. MakelMail is een mooi, duidelijk, eenvoudig en helder systeem om als makelaar een nieuwsbrief mee te versturen.”

Sierd Moll, Sierd Moll Makelaardij

Er is te weinig tijd om iedereen te bellen en contact te houden. MakelMail is een mooi, duidelijk, eenvoudig en helder systeem om als makelaar een nieuwsbrief mee te versturen. Je hebt in één keer met heel veel mensen contact.

Wat vind je goed aan MakelMail?

Wat vind ik goed aan MakelMail, alsof ik daar over nadenken moet, dat is ook sneu… Het is een heel heldere manier, panklaar aangeleverd, en het mooie is en dat vind ik goed, dat iemand van MakelMail de nieuwsbrief klaarzet en mij er steeds aan herinnert dat ik er wat mee doen moet. En door die herinnering word ik actief. Anders zou ik het voor mij uitschuiven, maar nu heb ik een stok achter de deur.

Ben je veel tijd kwijt aan het versturen van een nieuwsbrief?

Hoe lang zijn we bezig om de nieuwsbrief klaar te zetten….Normaal ongeveer een half uur en bij een open huis wat langer, ongeveer een uur. Mijn collega makelaars zouden MakelMail ook gebruiken moeten, vind ik omdat ze hun klanten, opdrachtgevers en bezichtigers veel gemakkelijker kunnen bereiken met weinig werk. Met MakelMail hebben ze eigenlijk goud in handen om dat ze veel meer contact hebben met hun klanten.

Krijg je reacties op je nieuwsbrief?

Ik krijg niet zo heel veel reacties, soms op de mail en soms bij een bezichtiging. Je weet dan dat het werkt en dat is positief.