MakelMail is opgericht in 2007. Wij hebben ons ten doel gesteld makelaars te helpen om van e-mailmarketing een succes te maken. MakelMail stelt iedere maand een kant-en-klare nieuwsbrief gereed, die de makelaar dan kan aanvullen met zijn eigen artikelen en woningen. De makelaar blijft zo in beeld bij zijn oude en nieuwe klanten, waardoor de makelaar ‘top-of-mind’ blijft. Door een lange termijn relatie met de klant aan te gaan door e-mailmarketing is de kans groter dat de klant in een later stadium bij deze makelaar aanklopt voor advies, aanverwante producten of de aankoop of verkoop van een woning.

E-mailmarketing voor iedereen toegankelijk maken

Gedurende de succesvolle weg die MakelMail heeft afgelegd kwamen we steeds vaker in contact met niet-makelaars die ook enthousiast werden van het gemak waarmee je een nieuwsbrief kunt versturen. Daarop hebben we in 2015 besloten onze software ook voor de algemene markt geschikt te maken. Wij willen e-mailmarketing graag beschikbaar stellen op een makkelijke manier. Veel (online) applicaties zijn of veel te technisch, veel te uitgebreid en of is er geen goede support. In veel gevallen zien wij vaak dat een bedrijf of ondernemer dan uiteindelijk stopt met e-mailmarketing. Dat vinden wij ontzettend jammer, omdat e-mailmarketing een ontzettend goed middel is om met geringe kosten je klanten te bereiken met interessant nieuws of leuke aanbiedingen.

Teamleden

Ons team bestaat uit specialisten die allemaal hun eigen specialistatie hebben. Van techniek tot marketing en van statistieken tot klantgedrag. Omdat CustomMail deze specialisaties in huis heeft, kunnen wij jou als klant altijd een goed antwoord geven op een vraag of je helpen je e-mailmarketing te boosten!

Arnaud Geeve

Arnaud Geeve

Lennard Veldwijk

Lennard Veldwijk

Henk-Jan Sleijster

Henk-Jan Sleijster

Maureen Rosier

Maureen Rosier

Jelle Witteveen

Jelle Witteveen

Gert Van Dorsten

Gert van Dorsten