Verstuur een nieuwsbrief in een handomdraai

Laat je klanten en relaties merken dat je een actieve en betrokken makelaar bent! Met MakelMail kost je dit niet veel tijd. Je ontvang van MakelMail iedere maand een kant-en-klare nieuwsbrief met interessant nieuws voor je klanten. Je kunt deze nieuwsbrief aanpassen en aanvullen met je eigen woningaanbod. MakelMail heeft koppelingen met alle CRM pakketten. Je doorloopt een makkelijk 5 stappen plan om je nieuwsbrief te versturen, zoals je in het filmpje ziet. MakelMail zorgt ervoor dat het versturen van een professionele nieuwsbrief leuk wordt!

Stap 1

Vul het onderwerp in

Stap 2

Selecteer of wijzig artikelen

Stap 3

Voeg woningen toe

Stap 4

Indelen met drag en drop

Stap 5

Plan of verstuur je nieuwsbrief

Koppeling met je CRM pakket

MakelMail heeft koppelingen met bijna alle CRM pakketten.  Door deze koppeling is het nog eenvoudiger om je nieuwsbrief te versturen, omdat je direct woningen kunt toevoegen aan je nieuwsbrief. en dat je al je e-mailadressen al tot je beschikking hebt.

Altijd een mooie nieuwsbrief

MakelMail zorgt er voor dat jouw nieuwsbrief er goed uitziet! Je kunt kiezen om je nieuwsbrief zelf te maken in onze sjablooneditor, maar één van onze designers kan jouw nieuwsbrief ook ontwerpen. Hoe professioneler jouw nieuwsbrief er uit ziet, hoe meer ontvangers je nieuwsbrief zullen openen en lezen!

Laat je overtuigen, plan een gratis online demonstratie!

Ben je benieuwd hoe MakelMail werkt en hoe e-mailmarketing jou verder kan helpen? Onze accountmanager geeft jou gratis een online demonstratie en laat je zien hoe eenvoudig het is om een nieuwsbrief te versturen en welke interessante statistieken je terugkrijgt na het versturen daarvan.

Makkelijk artikelen toevoegen

Met onze handige editor is het plaatsen van een artikel heel eenvoudig. Voeg de tekst, bijpassende afbeeldingen, filmpjes of links toe en klaar is kees! Je kunt artikelen toevoegen tijdens het samenstellen van een nieuwsbrief, maar je kunt ook losse artikelen toevoegen om later te verzenden.

Interessante informatie door statistieken

Je verstuurt een nieuwsbrief natuurlijk om je klanten op de hoogte te houden van het laatste woonnieuws en nieuwe panden. Nadat je de nieuwsbrief verstuurd hebt krijg je hele interessante informatie terug. Bijvoorbeeld welke klanten geïnteresseerd zijn in een bepaald type woning. Deze informatie helpt jou als makelaar je klanten beter te bedienen.

30 dagen gratis proberen

Probeer MakelMail nu 30 dagen helemaal gratis. Ontdek zelf, geheel vrijblijvend, hoe eenvoudig het is om een nieuwsbrief te versturen.